Designlockers FR

Met onze luxe designlockers kan u rekenen op klassevolle lockers met een unieke uitstraling. Met ruime keuze aan materialen voor de lockerkast, afwerking van de deuren en mogelijke slotenoplossingen stellen we samen met u uw perfecte lockers samen.

Design op maat

Geniet van een gepersonaliseerd ontwerp met ruime keuze aan materialen en afwerking.

high-end materiaal

Onze designlockers zijn gemaakt uit high-end materiaal gaande van hout tot acryl en komposiet.

Luxueuze uitvoering

Ga voor een luxueuze uitstraling van uw lockers die helemaal past bij de stijl van uw organisatie.

toegang & controle

Wij voorzien uw lockers van een innovatieve slotenoplossing die voldoet aan uw verwachtingen.

Lockers & Maatwerk

Luxe lockers met uniek design

Bent u op zoek naar lockers met een luxueuze uitstraling gemaakt uit duurzaam materiaal? Ontdek onze ruime keuze aan designlockers.

Kies voor lockers uit HPL, staal of hout met deuren uit dezelfde materialen of extra opties zoals acryl, houtfineer of composiet. Een warme uitstraling, innovatieve look of kleurrijk design, bij ons vindt u de lockers die u zoekt.

Uiterst geschikt voor kantooromgevingen, openbare gebouwen, retail, hotels, wellness en heel wat andere sectoren. Maak indruk op uw personeel, bezoekers of klanten met het unieke design van uw lockers.

LA SOLUTION IDÉALE POUR VOTRE ORGANISATION

Bent u op zoek naar designlockers?

Nous serions heureux de vous rencontrer, sans engagement de votre part, pour discuter de votre projet et définir vos souhaits.Laissez vos coordonnées ici et nous vous contacterons.

insertpageurl
Nous avons reçu vos informations et vous contacterons sous peu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hout

Met houten lockers creëert u een warme, natuurlijke look. Volledig uit hout of in combinatie met een stalen kast. Ruime keuze aan houtsoorten en toplagen.

HPL of Volkern

Bij lockers uit HPL of Volkern kiest u voor een uiterst hygiënisch materiaal met een moderne look dat een uitstekende bescherming biedt en vele jaren meekan.

Composiet

Combineer designlockers met deuren uit composiet voor een kleurrijke look en uniek ontwerp. Roestvrij, makkelijk afwasbaar en duurzaam materiaal.

Acryl

Ga voor deuren uit acryl glas voor een innovatieve look met doorzichtige of matte lockerdeuren. Personaliseer uw locker met een gefreesd logo en/of ledverlichting.

Warm & Natuurlijk

Houten lockers

Onze lockers kunnen volledig uit hout gemaakt worden of houten deuren combineren met een metalen lockerkast. We bieden ruime keuze in houtsoorten en toplagen zoals melamine, laminaat of houtfineer.

Wat zijn de voordelen van dit materiaal?

Met lockerkasten uit hout creëert u een warme, natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn houten lockers sterk en robuust, en dus geschikt voor intensief gebruik.

Wij tonen u graag de voordelen van de verschillende plaatmaterialen en adviseren u bij de keuze voor de meest geschikte houtsoort of toplaag.

TÉLÉCHARGEZ NOTRE BROCHURE
Modern & Hygiënisch

HPL of Volkern lockers

HPL lockers bestaan uit samengeperste houtvezel- of papierlagen met twee toplagen. De unieke samenstelling maakt HPL of Volkern tot een krasvaste, slijtvaste en waterbestendig materiaal met een moderne look.

Wat zijn de voordelen van dit materiaal?

Dankzij de anti-bacteriële toplagen zijn lockers uit HPL of Volkern erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De lockers zijn bovendien bestand tegen intensief gebruik dankzij het duurzame karakter.

Het materiaal is niet alleen van hoge kwaliteit, maar straalt dit ook uit. Bovenop de vele mogelijkheden tot personalisatie.

TÉLÉCHARGEZ NOTRE BROCHURECasiers HPL & Volkern
Kleurrijk & Roestvrij

Lockerdeuren uit Composiet

Met een ruim kleurassortiment en mogelijkheid tot custom-made kleuren, biedt composiet de mogelijkheid tot een kleurrijk design. Te combineren met lockerkasten uit hout, staal of HPL.

Wat zijn de voordelen van dit materiaal?

Composiet combineert esthetiek met functionaliteit. Dankzij de hoge dichtheid van composiet zijn de lockers makkelijk afwasbaar en vormen vloeistoffen of vuil voor minder problemen.

Composiet kan bovendien niet roesten of oxideren en is uiterst duurzaam doordat het materiaal makkelijk gerecycleerd kan worden.

TÉLÉCHARGEZ NOTRE BROCHURE
Innovatief & Transparant

Lockerdeuren uit Acryl

Met lockerdeuren uit acryl glas kiest u voor doorzichtige of doorschijnende deuren afhankelijk van de helderheid van het gekozen glas. Hierdoor is het mogelijk om de inhoud van de locker deels of volledig zichtbaar te maken.

Wat zijn de voordelen van dit materiaal?

De acryl beglazing kan gecombineerd worden met ledverlichting voor een moderne uitstraling en uitgefreesd bedrijfslogo voor een gepersonaliseerd ontwerp.

Keuze uit diverse kleuraccenten in het glas en verschillende maten van lichtdoorlaatbaarheid voor een heldere of meer matte look.

TÉLÉCHARGEZ NOTRE BROCHURE
Vous souhaitez découvrir notre offre ?

Consultez notre Catalogue

Chez Cube, nous avons une large gamme de casiers, de solutions de verrouillage et de mobilier pour vestiaires. Êtes-vous curieux de découvrir nos produits ? Savez-vous exactement ce que vous voulez ou cherchez-vous de l'inspiration ? Laissez vos coordonnées ici et téléchargez notre catalogue.

Thanks For Your Submission!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
HOTELS & WELNESS

Help uw bezoekers ontspannen in een luxueuze omgeving. Ga voor een uniek design in de kleuren die perfect passen bij uw voorzieningen. Bovendien zijn onze uit kwaliteitsvol materiaal.

KANTOOROMGEVINGEN

Onze designlockers combineren een functioneel ontwerp met een exclusief design. Dé high-end oplossing voor elke kantoorruimte. Perfect te integreren met bestaande slotensystemen.

SPORT & VRIJE TIJD

Bied uw leden de meest hygiënische  lockeroplossing mét design op maat dankzij de eindeloze kleuropties. Met het hoogwaardig materiaal zijn onze lockers uiterst geschikt voor intensief gebruik.

FARMA & ZIEKENHUIZEN

In de gezondheidssector is een steriele werkplek essentieel. Zorg van een goede hygiëne dankzij onze designlockers. High-end, duurzaam, onderhoudsvriendelijk én met een exclusieve uitstraling.

OPENBARE GEBOUWEN

Of u nu op zoek bent naar lockers voor musea, publieke gebouwen of recreatie, met onze designlockers kiest u de beste kwaliteit, milieubewust én een uniek ontwerp die past bij uw organisatie.

RETAIL INDUSTRIE

Actief in de retail industrie en op zoek naar design lockers? Met onze oplossingen in uitstekende kwaliteit met ruime keuze aan materialen vindt u ongetwijfeld de ideale locker voor uw bedrijf.

Beveiliging & Controle

De ideale slotenoplossing

Met een ruim aanbod aan sloten, gaande van mechanisch en digitale sloten tot een netwerkgestuurde oplossing, gaan we met u mee op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw verwachtingen.

Ga voor optimale veiligheid met slimme sloten

Bent u voor uw lockers op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke en veilige oplossing op de markt? Kies dan resoluut voor een bekabeld beveiligingssysteem. Wij begeleiden u in dit proces zodat u kan genieten van alle voordelen.

ONTDEK ONZE OPLOSSING
POURQUOI CHOISIR CUBE?
Nos clients savent pourquoi

Soudal, AZ Herentals, VPK, pompiers de zones différentes, police de zones différentes, etc...

notre démarche

Nous serions heureux de vous rencontrer sans engagement pour discuter de votre projet et noter vos besoins.

Comment faisons-nous la différence ?

◉ Analyse approfondie de vos besoins
◉ Visite & étude dus site
◉ Plans & conception
◉ Développer le casier
◉ Livraison & installation

Lire plus
Nos valeurs

Notre objectif est de développer la solution parfaite pour les besoins de nos clients.

Quels sont nos atouts ?

◉ Engagement
◉ Qualité
◉ Respect & honnêteté
◉ Communication transparente
◉ Tenir les promesses

Lire plus
service client

Êtes-vous curieux de connaître notre offre ? Nous venons chez vous ou souhaitons vous rencontrer sur rendez-vous dans notre showroom.

EN QUOI POUVONS-NOUS vous aider ?

Avez-vous des questions sur :
◉ Les solutions de casiers ?
◉ Les serrures ?
◉ Le mobilier de vestiaire?
◉ La livraison & installation?

contactez-nous