Referentie The Courtyard

Robuuste lockers met deuren uit laminaat voor scholen

The Courtyard is een internationale school in Tervuren die professionele, tweetalige opleiding (Engels/Nederlands of Engels/Frans) aanbiedt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Naast het kwalitatieve lesaanbod, wordt er sterk ingezet op levens- en leiderschapsvaardigheden met hun buitenschoolse activiteiten. In november 2020 ging de school op zoek naar nieuwe lockers voor hun leerlingen en namen ze met ons contact op.

Het probleem...

Tijdens het eerste contact werd meteen duidelijk dat The Courtyard streeft naar hoge kwaliteit. Niet alleen voor hun opleidingen, maar ook voor hun infrastructuur. Mede vanwege hun focus op duurzaamheid dienden de lockers robuust te zijn en meerdere jaren mee te kunnen.

Voor de sloten ging de voorkeur uit naar digitale codesloten waarbij studenten hun kluisje zelf kunnen openen en afsluiten met een persoonlijke cijfercode. Daarnaast zochten ze een slotenoplossing waarmee alle lockers geopend kunnen worden voor centraal beheer.

De oplossing?

Om ervoor te zorgen dat leerlingen al hun schoolmateriaal veilig kunnen opbergen, koos The Courtyard voor zeven lockers met elk 4 vakken voor een totaal van 28 lockervakken. Elke locker had een hoogte van 175 cm, breedte van 60 cm en diepte van 50 cm. Voor de vormgeving van de lockers werd gekozen voor grijze, stalen lockers met deuren uit laminaat.

Verder werden de lockers voorzien van een stalen stang en haken waar leerlingen hun jassen of rugzakken aan kunnen ophangen. Voor de sloten hebben we gebruik gemaakt onze digitale codesloten type Sola met een volledig metalen behuizing. De kluisjes kunnen geopend worden met een unieke 4-cijferige code of door de bijgeleverde mastersleutel.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR SCHOLEN
No items found.