Designlockers

Met onze luxe designlockers kan u rekenen op stijlvolle lockers met een unieke uitstraling. Dankzij de ruime keuze in materialen voor de lockerkast, de verschillende afwerkingen van de deuren en de talloze slotenoplossingen, verwezenlijken we samen met u uw ideale lockers.

Design op maat

Geniet van een gepersonaliseerd ontwerp met ruime keuze in materialen en afwerkingen.

high-end materiaal

Onze designlockers zijn gemaakt uit high-end materiaal, van hout en HPL tot acryl en composiet.

Luxueuze UITSTRALING

Ga voor een luxueuze uitstraling van uw lockers die helemaal past bij de stijl van uw organisatie.

toegang & controle

Wij voorzien uw lockers van een innovatieve slotenoplossing die voldoet aan uw noden.

Lockers & Maatwerk

Luxe lockers met uniek design

Bent u op zoek naar lockers met een luxueuze uitstraling vervaardigd uit duurzaam materiaal? Ontdek onze ruime keuze aan designlockers.

Kies voor lockers uit HPL, staal of hout met deuren uit dezelfde materialen of ga voor een unieke combinatie met deuren uit acryl, houtfineer of composiet. Een warme uitstraling, innovatieve look of juist een kleurrijk design, bij ons vindt u de lockers die u zoekt.

Uiterst geschikt voor kantooromgevingen, openbare gebouwen, retail, hotels, wellness en talloze andere sectoren. Maak indruk op uw klanten, bezoekers of personeel met het unieke design van uw lockers.

DE IDEALE OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE

Bent u op zoek naar designlockers?

Wij maken graag vrijblijvend kennis om uw project te bespreken en uw wensen in kaart te brengen.
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen spoedig contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hout

Met houten lockers creëert u een warme, natuurlijke look. Volledig uit hout of in combinatie met een stalen kast. Ruime keuze aan houtsoorten en toplagen.

HPL of Volkern

Bij lockers uit HPL of Volkern kiest u voor een uiterst hygiënisch materiaal met een moderne look dat uitstekende bescherming biedt en vele jaren meekan.

Composiet

Combineer designlockers met deuren uit composiet voor een kleurrijke look en uniek ontwerp. Roestvrij, makkelijk afwasbaar en bovendien zeer duurzaam.

Acryl

Creëer een innovatieve look met matte of doorzichtige lockerdeuren van acrylglas. Personaliseer uw locker met een gefreesd logo en/of ledverlichting.

Warm & Natuurlijk

Houten lockers

Kies voor een lockers volledig vervaardigd uit hout of combineer houten deuren met een stalen lockerkast voor een industriële look. Ruime keuze in houtsoorten en toplagen zoals melamine, laminaat of houtfineer.

Wat zijn de voordelen van houten lockers?

Met lockerkasten uit hout creëert u een warme, natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn houten lockers sterk en robuust, en dus zeer geschikt voor intensief gebruik.

Wij tonen u graag de voordelen van de verschillende plaatmaterialen en adviseren u met plezier bij de keuze voor de meest geschikte houtsoort of toplaag.

download ONZE brochure
Modern & Hygiënisch

HPL of Volkern lockers

HPL lockers bestaan uit samengeperste houtvezel- of papierlagen met twee toplagen. Deze unieke samenstelling maakt HPL of Volkern tot een krasvast, slijtvast en waterbestendig materiaal met een moderne look.

Wat zijn de voordelen van HPL of Volkern lockers?

Dankzij de antibacteriële toplagen zijn lockers uit HPL of Volkern erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Deze lockers zijn bovendien zeer geschikt voor intensief gebruik dankzij het duurzame karakter.

Het materiaal is niet alleen van hoge kwaliteit, maar straalt dit ook uit. Daarnaast kan u kiezen uit eindeloze kleuropties en afwerkingsmogelijkheden.

download ONZE brochurehpl volkern lockers
Kleurrijk & Roestvrij

Lockerdeuren uit Composiet

Met een ruim kleurassortiment en mogelijkheid tot custom-made kleuren, biedt composiet de mogelijkheid tot een kleurrijk en opvallend design. Deze deuren zijn te combineren met lockerkasten uit hout, staal of HPL.

Wat zijn de voordelen van composiet?

Composiet combineert esthetiek met functionaliteit. Dankzij de hoge dichtheid van composiet zijn de lockers makkelijk afwasbaar en vormen vloeistoffen of hardnekkig vuil voor geen probleem.

Composiet roest of oxideert bovendien niet en is uiterst duurzaam doordat het materiaal eenvoudig gerecycleerd kan worden.

download ONZE brochure
Innovatief & Transparant

Lockerdeuren uit Acryl

Met lockerdeuren uit acrylglas kiest u voor doorzichtige of matte deuren afhankelijk van de helderheid van het glas. Hierdoor is het mogelijk om de inhoud van de locker slechts deels of juist volledig zichtbaar te maken.

Wat zijn de voordelen van acryl?

De acryl beglazing kan gecombineerd worden met ledverlichting voor een moderne uitstraling en uitgefreesd bedrijfslogo voor een gepersonaliseerd ontwerp.

Cube Lockers biedt een ruime keuze uit diverse kleuraccenten in het glas en verschillende niveaus van lichtdoorlaatbaarheid voor een heldere of meer matte look.

download ONZE brochure
Benieuwd naar ons aanbod?

Download onze brochure

Bij Cube hebben we een uitgebreid aanbod aan lockers en lockeroplossingen. Bent u benieuwd naar de producten die wij aanbieden? Weet u perfect wat u wil of bent u op zoek naar inspiratie? Laat uw gegevens hier achter en download onze brochure.

Thanks For Your Submission!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
HOTELS & WELNESS

Help uw bezoekers ontspannen in een luxueuze omgeving. Ga voor een uniek en kwaliteitsvol design in de kleuren die perfect passen bij uw voorzieningen.

KANTOOROMGEVINGEN

Onze designlockers combineren een functioneel ontwerp met een exclusief design. Dé high-end oplossing voor elke kantoorruimte. Perfect te integreren met huidige of nieuwe slotensystemen.

SPORT & VRIJE TIJD

Bied uw leden de meest hygiënische  lockeroplossing mét design op maat dankzij de eindeloze kleuropties. Met het hoogwaardig materiaal zijn onze lockers uiterst geschikt voor intensief gebruik.

FARMA & ZIEKENHUIZEN

In de gezondheidssector is een steriele werkplek essentieel. Zorg voor een goede hygiëne dankzij onze designlockers. High-end, duurzaam, onderhoudsvriendelijk én met een exclusieve uitstraling.

OPENBARE GEBOUWEN

Of u nu op zoek bent naar lockers voor musea, publieke gebouwen of recreatie, met onze designlockers kiest u de beste kwaliteit, geniet u van een uniek ontwerp op maat én draagt u zorg voor het milieu.

RETAIL

Actief in de retail en op zoek naar stijlvolle lockers? Met onze lockeroplossingen in uitstekende kwaliteit met ruime keuze aan materialen vindt u ongetwijfeld de ideale locker voor uw bedrijf.

Beveiliging & Controle

De ideale slotenoplossing

Met een ruim aanbod aan sloten, gaande van mechanisch en digitale sloten tot netwerkgestuurde systemen, gaan we met u mee op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw noden en verwachtingen.

Ga voor optimale veiligheid met slimme sloten

Bent u voor uw lockers op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke en veilige oplossing op de markt? Kies dan resoluut voor een bekabeld beveiligingssysteem. Wij begeleiden u graag in dit proces zodat u kan genieten van alle voordelen zonder kostbare tijd te verspillen.

ONTDEK ONZE OPLOSSING
WAAROM KIEZEN VOOR CUBE?
Onze klanten weten waarom

Soudal, AZ Herentals, VPK, brandweer uit verschillende zones, politie uit verschillende zones, enz...

ONZE AANPAK

Wij komen graag vrijblijvend kennis maken om uw project te bespreken en uw wensen in kaart te brengen.

WAAR MAKEN WIJ HET VERSCHIL?

◉ Grondige analyse van uw noden
◉ Werfbezoek & opmeting
◉ Plattegronden & ontwerp
◉ Ontwikkelen locker
◉ Levering & Installatie

LEES MEER
ONZE WAARDEN

Onze doelstelling is de perfecte oplossing uitwerken voor de noden van onze klanten.

WAT ZIJN ONZE TROEVEN?

◉ Betrokkenheid
◉ Kwaliteit
◉ Respect & eerlijkheid
◉ Transparante communicatie
◉ Realiseren wat we beloven

LEES MEER
KLANTENDIENST

Bent u benieuwd naar ons aanbod?
Wij komen tot bij u of ontmoeten u graag op afspraak in onze showroom.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Heeft u vragen over:
◉ Lockeroplossingen?
◉ Sloten?
◉ Kleedkamerinrichting?
◉ Levering & installatie?

contacteer ons