HPL & Volkern lockers

Bent u op zoek naar HPL lockers die vele jaren meegaan en gekend staan voor hun luxueuze uitstraling en uitstekende kwaliteit? Reken dan op Cube Lockers. Wij hebben een ruim aanbod aan luxe lockers gemaakt uit high-end materiaal zoals HPL of Volkern en bieden de mogelijkheid voor een ontwerp op maat.

design op maat

Geniet van een gepersonaliseerd ontwerp met ruime keuze aan kleuren en afwerking.

high-end materiaal

Onze HPL lockers zijn kras- en waterbestendig, slijtvast en geschikt voor intensief gebruik.

exclusieve uitstraling

Ga voor een luxueuze uitstraling van uw lockers die helemaal past bij de stijl van uw organisatie.

toegang & controle

Wij voorzien uw lockers van een innovatieve slotenoplossing die voldoet aan uw verwachtingen.

Lockers & Maatwerk

Lockers uit high-end materiaal

Heeft uw organisatie nood aan een unieke lockeroplossing uit sterk en duurzaam materiaal? Kies dan voor lockers uit HPL of Volkern.

HPL of Volkern lockers, ook wel gekend als Trespa lockers, bestaan uit platen van samengeperste houtvezels met harde toplagen. Het materiaal is niet alleen slijtvast, kras- en waterbestendig, maar is dankzij de harde toplaag ook uiterst hygiënisch. Bovendien kan u kiezen uit eindeloze kleuropties en afwerkingsmogelijkheden zoals een gefreesd logo of nummering voor een uniek design op maat.

Als lockerexpert combineren we de voordelen van het hoogwaardig materiaal met professioneel advies. En dit dankzij jaren ervaring omtrent het ontwerp, de technische vereisten en de beveiliging van lockers. Zo bieden we u niets minder dan de beste oplossing op de markt.

DE IDEALE OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle lockers uit HPL of Volkern?

Wij maken graag vrijblijvend kennis om uw project te bespreken en uw wensen in kaart te brengen.
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen spoedig contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
HPL LOCKERS VOOR BINNEN

HPL of Volkern lockers blijven er lang uitzien als nieuw dankzij het duurzaam karakter en de uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de lockers beschikbaar in allerlei kleuren waardoor licht afgezwakt, gereflecteerd of net versterkt kan worden.

HPL LOCKERS VOOR BUITEN

Dankzij het harde en dichte oppervlak zijn de lockers schimmelwerend en kunnen zonlicht en vocht niet binnendringen. De lockers zijn hierdoor prima bruikbaar voor buitentoepassingen en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

ANTI-BACTERIËLE LOCKERS

De lockers zijn makkelijk te reinigen dankzij het bacterie-werende en chemisch bestendige oppervlak waar vuil zich niet aan kan vastzetten. Uiterst geschikt voor toepassingen in de medische sector zoals labo's, ziekenhuizen en farma.

Materiaal & Afwerking

Waarom HPL of Volkern?

HPL (High Pressure Laminate) bestaat uit samengeperste houtvezel- of papierlagen met twee toplagen. Deze worden onder hoge druk tot een harde, robuuste plaat geperst. Volkern, ook wel bekend als Trespa, is een soort HPL plaat uit papierlaagjes of -pulp.

Wat zijn de voordelen van dit materiaal?

Optimale bescherming: de unieke samenstelling maakt HPL of Volkern tot een slijtvast, kras- en waterbestendig materiaal.
Minimaal onderhoud: dankzij de duurzame toplagen zijn HPL platen daarnaast erg onderhoudsvriendelijk.
Luxueuze uitstraling: het materiaal is niet alleen van hoge kwaliteit, maar straalt dit ook uit. Bovenop de vele mogelijkheden tot personalisatie.
Lange levensduur: lockers uit HPL of Volkern zijn bestand tegen intensief gebruik. Daarom bieden we ook een garantie van 5 jaar.

HOTELS & WELLNESS

Help uw bezoekers ontspannen in een luxueuze omgeving. Ga voor een uniek design in de kleuren die perfect passen bij uw voorzieningen. Bovendien zijn onze lockers kras- en waterbestendig.

KANTOREN & INDUSTRIE

Onze HPL of Volkern lockers combineren een functioneel ontwerp met een exclusief design. Dé high-end oplossing voor elke kantoor- of industriële ruimte. Perfect te integreren met bestaande slotensystemen

SPORT & VRIJE TIJD

Bied uw leden de meest hygiënische  lockeroplossing mét design op maat dankzij de eindeloze kleuropties. Met het hoogwaardig materiaal zijn onze lockers uiterst geschikt voor intensief gebruik.

FARMA & ZIEKENHUIZEN

In de gezondheidssector is een steriele werkplek essentieel. Zorg van een goede hygiëne dankzij de anti-bacteriële toplaag van onze HPL of Volkern lockers. High-end, duurzaam én onderhoudsvriendelijk.

OPENBARE GEBOUWEN

Of u nu op zoek bent naar lockers voor musea, publieke gebouwen of recreatie, met onze HPL lockers kiest u de beste kwaliteit, milieubewust én een uniek ontwerp die past bij uw organisatie.

RETAIL

Actief in retail en op zoek naar design lockers? Met HPL of Volkern lockers heeft u een lockersoplossing in uitstekende kwaliteit met ruime keuze aan kleuren en afwerking zoals een gefreesd logo.

Benieuwd naar ons aanbod?

Download onze brochure

Bij Cube hebben we een uitgebreid aanbod aan lockers en lockeroplossingen. Bent u benieuwd naar de producten die wij aanbieden? Weet u perfect wat u wil of bent u op zoek naar inspiratie? Laat uw gegevens hier achter en download onze brochure.

Thanks For Your Submission!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beveiliging & Controle

De ideale slotenoplossing

Met een ruim aanbod aan sloten, gaande van mechanische en digitale sloten tot een netwerkgestuurde oplossing, gaan we met u mee op zoek naar de oplossing die voldoet aan al uw verwachtingen.

Ga voor optimale veiligheid met slimme sloten

Bent u voor uw lockers op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke en veilige oplossing op de markt? Kies dan resoluut voor een bekabeld beveiligingssysteem. Wij begeleiden u in dit proces zodat u kan genieten van alle voordelen die deze oplossing te bieden heeft.

ONTDEK ONZE OPLOSSING
WAAROM KIEZEN VOOR CUBE?
Onze klanten weten waarom

Soudal, AZ Herentals, VPK, brandweer uit verschillende zones, politie uit verschillende zones, enz...

ONZE AANPAK

Wij komen graag vrijblijvend kennis maken om uw project te bespreken en uw wensen in kaart te brengen.

WAAR MAKEN WIJ HET VERSCHIL?

◉ Grondige analyse van uw noden
◉ Werfbezoek & opmeting
◉ Plattegronden & ontwerp
◉ Ontwikkelen locker
◉ Levering & Installatie

LEES MEER
ONZE WAARDEN

Onze doelstelling is de perfecte oplossing uitwerken voor de noden van onze klanten.

WAT ZIJN ONZE TROEVEN?

◉ Betrokkenheid
◉ Kwaliteit
◉ Respect & eerlijkheid
◉ Transparante communicatie
◉ Realiseren wat we beloven

LEES MEER
KLANTENDIENST

Bent u benieuwd naar ons aanbod?
Wij komen tot bij u of ontmoeten u graag op afspraak in onze showroom.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Heeft u vragen over:
◉ Lockeroplossingen?
◉ Sloten?
◉ Kleedkamerinrichting?
◉ Levering & installatie?

contacteer ons