Over Cube

More than a locker solution

Download onze brochure 
OVER CUBE

Cube biedt maatwerk dat werkt. Voor uw bedrijf, voor uw mensen.

In 2013 werd Cube opgericht onder leiding van Nancy Van den Eynde. Sinds de start heeft Cube zich ontpopt als uw go-to leverancier voor lockers en totaaloplossingen. Onder de nieuwe baseline “More than a locker solution” en gedreven door groei en de wil om de markt écht te begrijpen, hebben we ons gespecialiseerd in het bieden van een verfijnd aanbod dat zowaar aan elke behoefte voldoet.  

Met een gepassioneerd team van 7 vakexperts zetten we dagelijks in op superieure service en een optimale klantervaring. Daarnaast hebben we ook een professioneel team van installateurs en techniekers die zich geheel ontfermen over de installatie en oplevering van uw project.

Samen begrijpen we niet enkel de noden in de markt, maar bezitten we ook over al de nodige technische kennis om u geheel te ontzorgen. Of u nu zoekt naar de perfecte lockeroplossing met de correcte toegangsmethoden of een complete inrichting. Cube biedt maatwerk dat werkt. Voor uw bedrijf, voor uw mensen.

MISSIE

Cube streeft ernaar werkplekken te transformeren door onze expertise in locker- en opbergoplossingen te combineren met uitzonderlijke klantenservice. Wij begrijpen dat een standaardaanbod vaak niet genoeg is en gaan altijd een stap verder. Als kennispartner richten we ons op het verbeteren van het welzijn en de efficiëntie van uw medewerkers. Ons doel is om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten, door te luisteren, te adviseren en functionele, esthetisch aantrekkelijke werkomgevingen te creëren.

VISIE

Cube streeft ernaar om de voorkeurspartner te zijn in innovatieve werkplekoplossingen, erkend door onze expertise, klantenservice en ons vermogen tot het smeden van duurzame relaties. We zijn vastberaden om werkplekken te transformeren met top-opbergoplossingen, waarbij we onze aanpak en aanbod voortdurend verbeteren. Door nauwe samenwerking met klanten en onze medewerkers streven we ernaar de werkplek van de toekomst te creëren, altijd anticiperend op de behoeften van onze klanten als hun betrouwbare partner.

Ontdek meer over ons aanbod

Uw ideale opbergoplossing

Beveiliging, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid zijn cruciale elementen voor elke lockeroplossing, ontworpen om te weerstaan aan de tand des tijds. Bij Cube overstijgen we deze basiseisen door nauw met u samen te werken en op maat gemaakte, hoogwaardige lockeroplossingen te creëren die perfect aan uw specifieke behoeften voldoen.

Uw vergadering of telefoontje in stilte

De Cube Flex-pod verzekert privégesprekken en efficiënte vergaderingen zonder afleiding, dankzij zijn geavanceerde ventilatie en superieure akoestische isolatie. Deze aanpasbare en eenvoudig te installeren oplossing is ideaal voor elke kantooromgeving die streeft naar verbeterde productiviteit en privacy.

Uw optimale inrichting

Productiever, efficiënter en ergonomisch. Cube biedt allerhande oplossingen voor ruimte-indeling met ergonomische kwalitatieve inrichting zoals zit-sta bureaus, verstelbare bureaustoelen en geavanceerde reservatiesoftware. Onze werkwijze vermindert chaos en bevordert een gezonde, productieve werkplek.

DE IDEALE OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE

Bent u op zoek naar lockers, sloten of advies bij totaaloplossingen?

Als klant krijgt u een persoonlijke projectmanager toegewezen
die u zal begeleiden doorheen het hele traject.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen spoedig contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Benieuwd naar ons aanbod?

Download onze brochure

Bij Cube hebben we een uitgebreid aanbod aan lockers en totaaloplossingen. Bent u benieuwd naar de producten die wij aanbieden? Weet u perfect wat u wil of bent u op zoek naar inspiratie? Laat uw gegevens hier achter en download onze brochure.

Thanks For Your Submission!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
WAAROM KIEZEN VOOR CUBE?
Onze klanten weten waarom

Soudal, AZ Herentals, VPK, brandweer uit verschillende zones, politie uit verschillende zones, enz...

ONZE AANPAK

Wij komen graag vrijblijvend kennis maken om uw project te bespreken en uw wensen in kaart te brengen.

WAAR MAKEN WIJ HET VERSCHIL?

◉ Grondige analyse van uw noden
◉ Werfbezoek & opmeting
◉ Plattegronden & ontwerp
◉ Ontwikkelen locker
◉ Levering & installatie

LEES MEER
FACILITY MANAGER?

U zorgt mee voor een plan rond gezondheid en welzijn op de werkvloer? Op zoek naar een efficiënte kleedkamerinrichting?

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

◉ Hoe richt ik de (kleed)ruimte in?
◉ Heeft iedereen een locker nodig?
◉ Hoe deel ik de locker in?
◉ Voor welke materialen kies ik?
◉ Welke sloten zijn hier nodig?

LEES MEER
ONZE WAARDEN

Onze doelstelling is de perfecte oplossing uitwerken voor de noden van onze klanten.

WAT ZIJN ONZE TROEVEN?

◉ Betrokkenheid
◉ Kwaliteit
◉ Respect & eerlijkheid
◉ Transparante communicatie
◉ Realiseren wat we beloven

LEES MEER
KLANTENDIENST

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij komen tot bij u of ontmoeten u graag op afspraak in onze showroom.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Heeft u vragen over:
◉ Lockeroplossingen?
◉ Sloten?
◉ Kleedkamerinrichting?
◉ Levering & installatie?

Contacteer ons