Het Probleem

Voor de grote opening van het splinternieuwe Fyzix-filiaal moest het eerst voorzien worden van de juiste opbergruimte en inrichting. Dit vergde een doordacht plan om de veiligheid en het gemak van sporters, personeel en al hun toebehoren in het fitnesscentrum te garanderen. Samen spraken we af te kiezen voor opbergruimtes die soepel openen en sluiten, met voldoende bewegingsruimte. Bovendien kozen we meubilair dat niet alleen je toebehoren veilig opbergt, maar ook past binnen de stijl van het fitnesscentrum. 

Een bijkomende vereiste was dat het gehele concept paste in een moderne en eigentijdse stijl. Naast de functionaliteit en kwaliteit van de lockers, werden esthetische aspecten als indeling en uiterlijk mee opgenomen in het uitwerken. Bij de keuze voor nieuwe lockers werd niet alleen gekeken naar de kwaliteit van de lockers zelf, maar ook naar een dynamisch en flexibel slotensysteem.

De Oplossing

Om de fitnesservaring te optimaliseren, hebben we het fitnesscentrum uitgerust met verschillende soorten design lockers en opbergruimte. Dit met specifieke aandacht voor kleedkamers, kantoren en koffiehoeken. Dit omvatte kasten met vier lockers (5 stuks) en kasten 44met twee lockers (39 stuks), elk voorzien van RFID-sloten. Verder ook keukenkasten in dezelfde stijl inclusief RFID-sloten, inclusief een kast voor een ingebouwde vaatwasser. Sporters kunnen hun Fyzix toegangsbandje dus niet enkel gebruiken voor hun trainingsprogramma en inkom, maar ook voor het openen en sluiten van lockers. Onze evaluatie richtte zich niet alleen op de functionaliteit en kwaliteit van de lockers en inrichting, maar ook op hun esthetiek. Het was essentieel dat de nieuwe lockers en kasten niet alleen stevig waren, maar ook beschikten over een dynamisch en flexibel slotensysteem. Zo hebben we een fitnessruimte gecreëerd die niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is, waardoor sporters en personeel volledig ontzorgd zijn.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR SPORT & VERENIGINGEN
No items found.