Het probleem...

n 2020 was Hast op zoek naar schoollockers voor hun afdeling Auto, waar scholieren hun werkkoffers en werkkledij veilig konden bewaren. Deze lockers moesten niet alleen voldoende breed zijn, maar ook gemaakt zijn uit dikker staal dan standaard lockers om meerdere schooljaren dienst te kunnen doen.

Naast de indeling en de kwaliteit van de lockers, waren er ook wensen naar het uiterlijk van de lockers toe. Zo had de school de voorkeur voor lockerdeuren die diagonaal van kleur verschilden en moesten de lockers voorzien worden vaneen handige nummering.

Enkele maanden later werden we opnieuw gecontacteerd door Hast met de vraag naar een vijftal stevige banken. Belangrijk hierbij was dat deze banken pasten bij de stijl van de reeds geleverde schoollockers.

De oplossing?

Vanaf de eerste gesprekken met Hast was het duidelijk dat de school veel belang hecht aan een praktische indeling en een hoge kwaliteit van het staal. Hiervoor waren onze 4-box lockers met een staaldikte van 1,2 mm dan ook uiterst geschikt.

In totaal leverden we 25 kasten met 4 lockers zodat er aan 100 scholieren een persoonlijke locker toegewezen kon worden. De lockers werden bovendien voorzien van nummerplaatjes en deuren in een grijze of blauwe kleur. Elke locker is individueel afsluitbaar met een cilinderslot, maar dankzij de bijgeleverde mastersleutels kunnen de lockers ook centraal beheerd worden.

Voor de banken had Hast de keuze uit verschillende afmetingen en afwerkingen. Zo konden ze kiezen uit een grijs of zwart onderstel en zeven verschillende uitvoeringen laminaat voor het bovenblad. De keuze viel uiteindelijk op 4 banken van 200 cm en 1 korter model van 120 cm, allemaal met een onderstel in hetzelfde type grijs als de opberglockers.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR SCHOLEN
No items found.

Hoe kijkt Hast terug op onze samenwerking?

"Bij de keuze van onze lockerleverancier, hebben we veel belang gehecht aan kwaliteit en duurzaamheid van de lockers. Hier hangt uiteraard een prijskaartje aan vast, maar op lange termijn levert dit wel voordelen op. Het aanbod van Cube Lockers voldeed aan deze eisen.

De samenwerking met Cube is over de hele lijn prima verlopen, van de bestelling tot de levering. Ook wanneer er schade werd gemaakt aan een onderdeel van de lockers door de bouwfirma, werden we snel door hen geholpen.

De belangrijkste voordelen van de samenwerking met Cube zijn voor ons de vlotte service en de vriendelijke aanpak. We zouden hen dan ook zeker aanraden aan andere bedrijven die een goede kwaliteit van hun lockers vooropstellen."

Maak een afspraaK