Het Probleem

Met meer dan 800 medewerkers had Paulig - Poco Loco nood aan een kleedkamerinrichting die de ruimte optimaal benutte en waarbij voldoende aandacht werd besteed aan ergonomie. Zo diende ook de bovenste en onderste lockervakken makkelijk bereikbaar te zijn. Daarnaast hechtte Paulig veel belang aan een goede verluchting.

De belangrijkste uitdaging in dit project was echter de integratie met de bestaande elektronische sloten. Hiervoor werd samengewerkt met Alertis die verantwoordelijk gesteld werd voor de toegangscontrole van het gebouw. Zij bezorgden de sloten, wij stonden in voor de montage.

De Oplossing

Gezien het belang van de integratie van de bestaande sloten en de specifieke vereisten omtrent ergonomie en verluchting, werd er een eerste versie van de locker ontwikkeld zodat Paulig het design van de kast en de werking van de sloten kon testen.

Na verwerking van de feedback uit de testfase werd in totaal voor 680 personen aan lockers geproduceerd. Op basis van de afmetingen van de kleedkamerruimte werd slim gebruik gemaakt van lockerboxen met 2 of 4 lockervakken.

Hierbij werd gekozen voor een staaldikte van 1,2 mm, een voetstuk van 10 cm om het onderste lockervak beter bereikbaar te maken, een houten afwerking volgens de huisstijl, en extra ventilatie in de leggers, het dak en het voetstuk van de locker.

Naast de kleedkamerlockers leverden we ook 30 banken met een stalen onderstel, lengte van 1,2 of 2 meter en een zitvlak uit laminaat. Bovendien werd er een speciale locker ontwikkeld voor rolstoelen.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRIE
No items found.