Het probleem...

Tomato Masters hecht niet enkel enorm veel waarde aan hun product, maar ze hebben ook een gigantisch hart voor hun medewerkers.

De plek waar een werkdag van start gaat en eindigt, is net zo belangrijk als het werk zelf. Persoonlijke spullen, werkkledij etc. opbergen op een ordelijke en veilige manier vereist een doordacht ontwerp.

Ondanks de aanwezigheid van lockers in goede staat bij Tomato Masters, rees er een probleemstelling omtrent het gebruiksgemak. Hoewel de lockers functioneel waren, ontstond de behoefte aan een grondige optimalisatie van het gehele systeem, van A tot Z.

De Oplossing

We brachten hun plattegrond in kaart en na overleg zijn er voor de kleedkamers van de dames- en heren zijn er door Cube speciaal ontworpen lockers gecreëerd die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De kleuren van de lockers zijn nauwkeurig afgestemd op de merkkleuren van Tomato Masters. 

De installatie omvatte kasten voor 200 personen die van kop tot teen afgewerkt zijn in sterke materialen: 

  • Lockers uit kwalitatief staal en HPL-materiaal
  • Omkasting van staal
  • Gekleurde deuren in sterk MDF en HPL
  • Plinten en zijplinten in HPL compact
  • Dak in wit gepoederlakt staal 
  • Ventilatie in de lockers

Door te kiezen voor hoogwaardig en sterk materiaal voldoen de lockers aan de kwaliteitsstandaard van Tomato Masters. Elke locker is voorzien van een cijferslot zodat medewerkers heel eenvoudig hun eigen locker kunnen openen en sluiten. Het resultaat is niet zomaar een lockersysteem, maar een op maat gemaakte oplossing die de functionaliteit combineert met esthetiek en het welzijn van het personeel centraal stelt.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR KLEEDKAMERS
No items found.