Referentie Van Akelyen

Robuuste lockers en kleedkamerbanken voor industrie

Van Akelyen is een betoncentrale en bouw- en tegelhandel uit Zele met één van de grootste assortimenten aan bouwmaterialen. Zo bieden ze onder meer een ruime keuze aan vloeren, tegels en materiaal voor ruwbouw, riolering, dakbekleding en afwerking. Begin 2020 werden we door hen gecontacteerd met de vraag naar lockers voor de kleedruimte van hun nieuwe betoncentrale.

Het probleem...

Voor de kleedkamerlockers van de betoncentrale had Van Akelyen duidelijke wensen. Zo was het onder meer belangrijk dat de lockers geschikt waren om natte en vuile kledij op te bergen. Hierdoor ging de voorkeur naar lockers met open vakken voor een optimale verluchting en hoog gebruiksgemak met daarboven een afsluitbare locker voor persoonlijke spullen.

Om de hygiëne in de kleedruimte te vrijwaren, was het erg belangrijk dat de lockers ook aan de onderkant open waren en ze verplaatst konden worden door de poetsdienst. Omdat medewerkers zich bovendien zouden omkleden in de kleedruimte, vroeg Van Akelyen een handige kleedkamerbank met haken om in het midden van de ruimte te plaatsen.

Enkele maanden later werden we opnieuw gecontacteerd met de dringende vraag naar tafels en stoelen om de kantine van de betoncentrale in te richten. Hierbij was het erg belangrijk dat ze makkelijk afwasbaar en robuust waren.

De oplossing?

Op basis van de keuze uit de verschillende lockeroplossingen en de inrichting van de kleedruimte, zijn we aan de slag gegaan met de inrichting van de kleedkamer. Zo konden we door optimaal gebruikte maken van de ruimte 14 dubbele lockerkasten van het type IPC plaatsen, goed voor 28 individuele lockers.

Om de lockers en de kleedruimte proper te houden ondanks de vaak vuile en natte werkkledij, kreeg elke locker een gepoederlakte gegalvaniseerde rooster als onderkant en robuuste industriële wielen. Van Akelyen koos bovendien voor grijze lockers en geheel naar hun wensen werden de lockers uitgerust met een cilinderslot en reserve sleutels.

Ook bij de dubbele bank met haken met een lengte van 120cm ging de voorkeur naar een grijze onderstel. Voor de in totaal 4 tafels en 25 stoelen van de kantineruimte werd uit de diverse opties dan weer gekozen voor een combinatie van zwarte onderstellen en poten met beuken tafelbladen en zitvlakken.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRIE
No items found.

Hoe kijkt Van Akelyen terug op onze samenwerking?

"Vanaf het eerste contact met Cube Lockers waren er zeer duidelijke en correcte afspraken. Ook de faire prijzen en de flexibiliteit inlevertermijn droegen bij aan onze keuze om met hen samen te werken. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking.

Het aangename en vlotte contact, het nakomen van de afspraken en de rechtvaardige prijs-kwaliteitverhouding zijn voor ons de belangrijkste voordelen van Cube. We zouden Cube dan ook zeker aanraden aan andere bedrijven die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle lockers."


Maak een afspraaK