Het Probleem

De samenwerking met Van Leeuwen Buizen België begon vanuit de vraag naar een lockerwand met individueel afsluitbare lockers voor flexwerkplekken én een geïntegreerde vestiaire. Nadien werd het project uitgebreid naar een totaalinrichting van hun kantoor- én kledingruimte.

Zo was Van Leeuwen op zoek naar een partner die hen kon voorzien van lockers, vergadertafels, bureaus, bureaukasten en kleedkamerbanken. Daarenboven dienden al deze producten te passen in de huisstijl en voldoende aanpasbaar te zijn om de ruimte optimaal te benutten.

Concreet zochten ze stalen lockers met leggers en een kledingroede die voldoende hoog en breed zijn zodat medewerkers hun spullen veilig kunnen opbergen. Daarnaast was er ook een nood aan kleedkamerbanken met een stalen onderstel.

Voor de kantoorruimte was Van Leeuwen op zoek naar een vergadertafel voor 8, 6 en 4 personen, bureaukasten in verschillende formaten én elektronisch verstelbare bureaus voor een optimale ergonomie.

De Oplossing

Naast onze expertise in lockeroplossingen kunnen klanten bij ons terecht voor totaalinrichtingen van bijvoorbeeld kantoren of kledingruimtes. Bij het project van Van Leeuwen Buizen België konden we dan ook alle gewenste producten leveren rekening houden met een ruimte-efficiënte indeling.

Voor de initiële vraag naar een lockerwand voor flexwerkplekken ontwierpen we een unieke locker met 16 lockervakken én een geïntegreerde vestiaire van 160 cm met kledingrail en ledverlichting.

De kantoorruimtes werd verder ingericht met 57 in de hoogte verstelbare bureaus met een hoogte bereik tussen 62,5 en 127,5 cm. Deze zit-sta bureaus hebben een max capaciteit van 80 kg en zijn voorzien van 4 geheugenstanden. De gekozen vergadertafel van 8 personen heeft een afmeting van 400 x 120 cm. De tafel voor 6 personen meet 275 x 120 cm, die van 4 personen is 200 x 120 cm groot.

Daarnaast werd de werkplek voorzien van heel wat opbergruimte dankzij 36 bureaukasten met diverse hoogte- en breedtematen. Voor de hele kantoorinrichting werd gekozen voor wit staal en laminaat met accenten in houtdecor van licht eik voor een samenhangend en stijlvol interieur.

De kleedkamerruimte werd uitgerust met 13 lockerkasten met twee of drie deuren goed voor 36 individuele lockers. Naast de kledingroede en leggers werden de lockers ook voorzien van een stalen mandje aan de binnenkant van de deur en 4-cijferige metalen codesloten met mastersleutel.

Voor de twee kleedkamerbanken met een lengte van 2 meter werd gekozen voor een zwart onderstel en licht eiken zitvlak.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR KANTOREN
No items found.