Het probleem...

Van Doorslaer was in de eerste plaats op zoek naar kwaliteitsvolle lockers voor hun kleedkamer. De kwaliteit die ze zelf leveren aan hun klanten moest namelijk ook ter beschikking zijn voor de medewerkers. De oplossingen dienden vele jaren mee te kunnen en bij voorkeur zwart te zijn om te passen bij het bedrijfslogo.

In de lockers zouden medewerkers hun werkkledij apart moeten kunnen bewaren van hun propere kledij zodat deze niet vuil wordt. Bovendien was er ook een geschikte plaats nodig voor schoenen en persoonlijk materiaal en moesten de lockers voldoende hoog en diep zijn om de nodige ruimte te bieden.

De oplossing?

De kleedkamer werd uitgerust met 25 garderobekasten met een onderverdeling voor vuile en propere kledij. Voor de kleuren werd er gekozen voor lichtgrijze lockers met zwarte deuren waardoor de lockers perfect passen bij het logo van Van Doorslaer, maar de binnenkant voldoende licht is om alles snel terug te vinden.

De lockers met een hoogte van 197cm en diepte van 50cm zijn zowel boven- als onderaan voorzien van een legplank om kledij apart te kunnen bewaren van schoenen en persoonlijk materiaal. Voor het slot werd er gekozen voor volledig digitale codesloten type AXIS in een zwarte kleur.

Tot slot ging ook voor het stalen onderstel van de bijhorende banken de voorkeur uit naar het strakke zwart. De banken hebben een lengte van 2m en werden verder afgewerkt met een bovenblad uit laminaat gemaakt met het uitzicht van grenenhout.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR KLEEDKAMERS
No items found.