Het probleem...

Toen VPK eind 2019 het magazijn van haar hoofdzetel uitbreidde met een nieuw blok met facilitaire voorzieningen, werd ook de volledige inrichting vernieuwd. Het systeem was naar eigen zeggen dringend aan vervanging toe. Zo zorgden de bestaande metalen lockers met hangslot voor heel wat rompslomp bij verlies van de bijhorende sleutels.

Naast de kwaliteit van de lockers zelf werd er bij de keuze van de nieuwe lockers dan ook gekeken naar een dynamisch en flexibel slotensysteem. Hierbij was het erg belangrijk dat de toegangscontrolebadges in het nieuwe lockermanagementsysteem geïntegreerd zouden kunnen worden, zodat er geen extra badges nodig zouden zijn voor de werknemers.

De oplossing?

Om de nieuwe kleedkamers te voorzien van een duurzame lockeroplossing werd er gekozen voor 120 metalen opberglockers met een bekabeld slotensysteem voor een optimaal beheer van de lockers. Hierdoor kan de data van het gebruik bewaard worden en kunnen de lockers remote geopend of aan nieuwe medewerkers toegewezen worden.

In 2021 volgde nadien nog twee uitbreidingen. De eerste betrof 21 grotere lockers met een bekabeld slotensysteem voor de nieuwe fietsenstalling. Een aantal van deze lockers werd voorzien van een speciaal stopcontact voor het opladen van elektrische fietsen van werknemers.

Bij de tweede uitbreiding werden daarnaast 27 bijkomende, identieke opberglockers geleverd voor de kleedruimtes. Door de schaalbaarheid van het netwerkgestuurd vergrendelingssysteem kunnen lockerblokken namelijk eenvoudig toegevoegd worden aan de bestaande installatie zonder dat dit extra softwarekosten met zich meebrengt.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRIE
No items found.

Hoe kijkt VPK terug op onze samenwerking?

"Van bij het eerste commercieel gesprek werd het duidelijk dat Cube Lockers van wanten wist. Ze hebben gedurende het ganse traject goed naar ons als klant geluisterd wat meteen resulteerde in een correcte en allesomvattende offerte.

Dankzij de snelle en duidelijke tussentijdse communicatie hebben we zelf ook geen vertraging opgelopen in de voorbereiding. De levering was niet makkelijk, maar Cube maakte gebruik van een professioneel installatieteam dat alles zonder schade op zijn plaats bracht.

De combinatie van een degelijke kennis van de producten en materialen met een sterke technische ondersteuning voor de elektronische sloten is de grootste troef van Cube. We zijn zeer tevreden over de samenwerking waardoor we ook voor de verdere uitbreiding van onze fietsenstalling op hen beroep zullen doen.

Cube is niet zomaar een leverancier van lockerkasten, ze zijn veel meer dan dat. Ze denken mee en bieden oplossingen. Het lijkt soms banaal, maar een degelijke lockeroplossing zorgt voor heel wat minder kopzorgen. Wij zouden Cube Lockers dan ook zeker aanraden aan anderen."


Maak een afspraaK