Referentie Winge Golf

Kwaliteits- en stijlvolle golflockers voor sportverenigingen

Winge Golf is een golfclub uit Sint-Joris-Winge opgericht in 1988. De club opende in 2014 hun vernieuwde clubhuis en is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse golfwereld. Naast de prachtige natuur en de unieke clubsfeer, hecht Winge Golf veel belang aan hun infrastructuur. Zo deden ze bij de inrichting van de lockerruimte voor golfmateriaal beroep op onze diensten.

Het probleem...

Voor de opening van het clubhuis was Winge Golf op zoek naar kwaliteitsvolle lockers waar leden hun golfmateriaal op een veilige manier konden bewaren. Deze lockers zouden dienen voor verschillende soorten materiaal zoals golftassen of -karren waardoor er nood was aan een divers aanbod aan formaten.

Aangezien deze opdracht kaderde in het ruimere project van het nieuwe gebouw, was het tevens belangrijk om te zorgen voor een optimale indeling van de lockerruimte. Het gebruiksgemak voor de leden van de club werd hierbij vooropgesteld.

De oplossing?

Vanuit de afmetingen van de beschikbare ruimte en de specifieke vereisten voor het project werkten we een grondplan uit dat met Winge Golf uitvoerig werd besproken. Naast de indeling werd doorheen de samenwerking ook heel erg gekeken naar de wensen op vlak van kwaliteit en stijl.

Voor de inrichting van de ruimte werd gekozen voor onze speciaal ontworpen golflockers. Hierbij werd gebruik gemaakt van lockers met verschillende afmetingen: 42 enkelvoudige lockers, 28 familie lockers en 58lockers voor elektronische trolleys.

Alle lockers werden bovendien voorzien van een oplaadmogelijkheid voor elektronische trolleys. Een van de uitdagingen van dit project was dan ook het vinden van de optimale manier om de lockers te combineren met elektriciteitswerken voor verlichting en stopcontacten zonder verlies van ruimte.


BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR SPORTVERENIGINGEN
No items found.

Hoe kijkt Winge Golf terug op onze samenwerking?

"Het aanbod van Cube Lockers is van hoge kwaliteit en ook de mooie en moderne look van de lockers kon ons zeker bekoren. De lockers voldeden aan onze wensen en pasten perfect in onze visie voor de inrichting van ons vernieuwde clubhuis.

Daarnaast zijn we erg tevreden over de vlotte samenwerking met Cube. Zowel op vlak van communicatie als opvolging was alles naar wens. We kregen steeds snelle respons op onze vragen en werden vriendelijk geholpen.

We zouden Cube dan ook zeker aanraden aan anderen en hebben dit reeds meerdere keren gedaan. De combinatie van de kwaliteitsvolle lockers met de prima service geeft vertrouwen en maakt het samenwerken met Cube zeer aangenaam."

Maak een afspraaK